Ik zoek een notaris 

Nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes uit de ondernemerswereld? Op deze pagina blijf je op de hoogte van wat er allemaal speelt op het gebied van freelancen, ondernemen en de zzp-markt.

2-6-2020
Zzp’ers houden tijdens de coronacrisis het hoofd goed boven water, maar hoe lang nog?

De meeste zzp’ers komen tot nu toe zonder al te veel kleerscheuren door de coronacrisis. Een poll op de Facebookgroep 'Zzp’er durf te vragen' laat zien dat een ruime meerderheid van de zzp'ers het hoofd financieel goed  boven water weet te houden. Toch is er reden voor zorg, want als gevolg van de partnertoets die van kracht is geworden met de invoering van Tozo 2 zal het inkomen van veel zzp'ers dalen.

Bekijk meer nieuws
 
zzpnotariskantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord