Ik zoek een notaris 

Kan alles-in-één mobiliteit app zorgen van zzp’ers wegnemen?

Voor zzp’ers en kleine ondernemers valt het vaak niet mee om in alle drukte de rittenadministratie goed op orde te houden. Daarnaast leveren de parkeerapps van tegenwoordig wél gemak op, maar hoe vaak vergeet men niet de teller stop te zetten bij het verlaten van de parkeerplaats? Onnodig hoge parkeerkosten zijn dan het gevolg.

Met de introductie van ‘DriveGuide’ kan iedere automobilist de verzameling apps op de smartphone terugbrengen naar één overkoepelende mobiliteit app. De eerste alles-in-één app op dit gebied heeft namelijk functies zoals betaalstop parkeren, automatische rittenregistratie, pechhulp, inzicht rijgedrag, autostatus en zelfs een persoonlijke buddy.

Betaalstop parkeren

De app is ontworpen om met name zzp’ers te ondersteunen en kosten te beheersen. Rijd je weer weg met de auto? Dan stopt het betaald parkeren automatisch. Ook worden autoritten gelabeld en vervolgens ten behoeve van de belastingaangifte eenvoudig geëxporteerd naar een overzicht in Excel.

Functionaliteiten

In plaats van één app voor parkeren, één app voor rittenregistratie en een abonnement voor pechhulp, heeft DriveGuide dit alles plus nóg een aantal praktische functionaliteiten in één app. Het werkt als volgt, er wordt een stekker in de OBD-uitgang van de auto geplaatst en de app DriveGuide wordt geïnstalleerd op de smartphone van jou als automobilist.

Pechhulp

Heb je voor jouw werkzaamheden de auto altijd nodig? Dan kun je relevante informatie over de status van de auto, rijgedrag en onderhoud uit de app halen. Hiermee wordt tijdig aangegeven wanneer er onderhoud nodig is. Mocht er toch een keer sprake zijn van pech, dan helpt pechhulp je zo snel mogelijk weer de weg op of brengt je kosteloos naar een garage in de buurt.

Tot slot is er een functionaliteit genaamd ‘buddy’, die als een persoonlijke assistent bereikbaar is, bijvoorbeeld voor alternatieve routes bij omleidingen en files - maar ook wanneer de bestuurder onwel wordt. Meer informatie over ‘DriveGuide’, de twee pakketten en de kosten zijn te vinden op www.driveguide.nl.

Terug naar overzicht

Chris Laarman

Chris Laarman werkt als Product Owner voor DriveGuide, de alles-in-één-tool voor de automobilist. Met behulp van data dat rechtstreeks uit het motormanagement van de auto komt, ondersteunt DriveGuide de automobilist. Hiermee kan elke auto van na 2001 een connected car worden.

Vragen over DriveGuide of aan Chris? Mail naar info@driveguide.nl of connect via zijn LinkedIn pagina!


 
zzpnotariskantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.

[dev info]
Bootstrap: [XS] [SM] [MD] [LG]