Ik zoek een notarisStartersevenement Amersfoort

16 mei 2018

Succesvol starten als ondernemer!

Rabobank Amersfoort Eemland organiseert het startersevenement voor de regio Amersfoort. Rabobank zet samen met Interpolis, De Unieke Ondernemer en starten.nl haar deuren wijd open voor (oriënterende) starters. Tijdens deze avond staan informeren, inspireren en netwerken centraal. Je bent van harte uitgenodigd!

Tijdens dit evenement leer je meer over:

 • Wat moet ik regelen met de Belastingdienst?
 • Hoe haal ik meer uit de markt?
 • Hoe presenteer ik mij online als ondernemer?
 • Wat zijn mijn ondernemersrisico's?
 • Hoe maak ik een succesvol ondernemingsplan?
 • Hoe haal ik meer uit mijn netwerk?

Vergroot je kennis en volg tijdens dit startersevenement twee workshops. Daarnaast neem je deel aan een interactieve mastermind sessie van 60 minuten. Leg verbindingen voor de toekomst en stel je vragen aan de aanwezigen experts.

Locatie

Het startersevenement Amersfoort Eemland vindt plaats op woensdag 16 mei op de locatie van Rabobank Amersfoort Eemland: Computerweg 12L, 3821 AB Amersfoort

Programma

 • 18:30 uur       Inloop
 • 19:00 uur       Plenaire opening
 • 19:15 uur       Start eerste ronde workshops of mastermind sessie
 • 20:15 uur       Start tweede ronde workshops of mastermind sessie
 • 21:15 uur       Plenaire afsluiting
 • 21:30 uur       Netwerkcafé + borrel
 • 22:30 uur       Einde

Workshops

Nieuwsgierig geworden welke workshops je kunt volgen? Kies onderstaand de 2 workshops waaraan jij graag deelneemt:

Workshop 1: Kansen in kaart brengen met het ondernemingsplan!
Tijdens deze interactieve workshop van Joeri Goede krijg je meer inzicht in het ondernemingsplan. Aan de hand van bouwstenen breng je de kansen voor jouw bedrijf in kaart. Aan het eind van de workshop weet je welke bedrijfsonderdelen in jouw organisatie van groot belang zijn en waar eventuele bijsturing nodig is.

Workshop 2: Loop jij als startende ondernemer risico’s?
Natuurlijk horen risico’s bij het ondernemerschap. Toch is het slim om nu al bij sommige risico’s wat langer stil te staan. Welke risico’s dat zijn en hoe je deze risico’s kunt beperken, afdekken en verzekeren, ontdek je samen met Interpolis in deze workshop.

Workshop 3: Hoe presenteer jij je online als ondernemer?
Hoe zorg jij ervoor dat je online een goede eerste indruk achterlaat en dat jouw netwerk je ziet als specialist.
Martijn Pennekamp
neemt jou tijdens deze workshop mee in de mogelijkheden en trends en geeft tips waar je direct mee aan de slag kan.

Workshop 4: Goede start met belastingen!
Als je een bedrijf start, moet je direct veel zaken regelen. Zo krijg je te maken met administratieve en fiscale verplichtingen. Tijdens deze workshop gaan we in op het fiscale deel van het ondernemerschap. Zo krijg je informatie over de btw en de inkomstenbelasting, maar ook over de diverse aftrekposten die voor jou gelden.

Mastermind sessie

Om je goed voorbereid te laten starten, bieden wij jou als (startende) ondernemer een 'Mastermind-sessie' aan. Doel van deze sessie is sparren. Sparren met andere ondernemers over zaken die jou als ondernemer bezig houden.  Met de voeten op tafel bespreek je in een kleine groep relevante onderwerpen rondom de start van je bedrijf. Je wordt hierbij begeleid door een ervaren ondernemerscoach als gespreksleider. Voordeel van deze kleinschalige sessie is dat je direct je netwerk uitbreidt, van anderen kunt leren en samen van gedachten kunt wisselen. Kortom in plaats van rondlopen en niemand echt spreken, doe je nu waardevolle contacten en kennis op.

Netwerkcafé

Ondernemen doe je niet alleen, dus gebruik dit startersevenement ook om direct waardevolle contacten te leggen. Tijdens het netwerkcafé kun je vragen stellen aan de aanwezige specialisten en in gesprek raken met andere startende ondernemers.

Aanmelden

Wil je alle tips voor jouw nieuwe onderneming niet missen? Meld je dan nu via onderstaande button aan voor dit evenement. Deelname aan de bijeenkomst is gratis voor zowel klanten als niet-klanten van Rabobank Amersfoort Eemland.

 


zzpnotariskantoor.nl is een initiatief van Martijn Pennekamp.

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
LiveZilla Live Chat Software